VÁRMÚZEUM
KISCELLI MÚZEUM
AQUINCUMI MÚZEUM
BUDAPEST GALÉRIA

Jegyvásárlás

Program


Budapest Galéria Hétköznapi varázslástan

Budapest Galéria Hétköznapi varázslástan

A Maleficae – A máglyától az online varázslásig című kiállításhoz kapcsolódóan várunk Béres Bíborka workshopjára július 31-én 18:00-tól! A Hétköznapi Varázslástan egy mindenki számára nyitott workshop, mely során a résztvevők közelebb kerülhetnek a boszorkányság fogalmához különböző, a testi érzeteken és szabad asszociációkon alapuló gyakorlatok segítségével.  több

Aktuális előadásokAMaleficae – A máglyától az online varázslásigcímű kiállításhoz kapcsolódóan várunk Béres Bíborka workshopjára július 31-én 18:00-tól!
 
A Hétköznapi Varázslástan egy mindenki számára nyitott workshop, mely során a résztvevők közelebb kerülhetnek a boszorkányság fogalmához különböző, a testi érzeteken és szabad asszociációkon alapuló gyakorlatok segítségével.
 
A gyakorlatok célja egy saját élményekhez és igényekhez alakítható személyes varázspraxis megalapozása, legyen szó egy biztonságos tér teremtéséről, a környezethez való szenzoriális kapcsolat elmélyítéséről, vagy védelmet nyújtó kabala- és totem tárgyak alkotásáról. Mint a kurzus vezetője hiszek abban, hogy a boszorkányság egy mindenki számára elérhető self-empowering (önerősítő) tevékenység.
 
A programra váltott jeggyel A Maleficae – A máglyától az online varázslásig kiállítás is megtekinthető a workshop előtt, érkezzetek korán.
 
BIO:
Béres Bíborka kortárs táncos és szobrászművész. Az USA-ban diplomázott tánc- és performanszművészetből, jelenleg a bécsi művészeti akadémián tanul tárgyalkotás szakon. Az alkotásra határokat átlépő rituális tevékenységként tekint és leginkább a testi és ökológiai kérdések foglalkoztatják.
 
Az eseményen kép-, és videófelvétel készülhet. Részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Budapest Galéria a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulásodat az info@budapestgaleria.hu címen bármikor visszavonhatod.
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!